.

.

Innobaby Din Din Smart din Oțel Inoxidabil Lingura si Furculita cu care Transportă Caz. Ustensila Set pentru Copii și Copii mici. BPA Gratuit. Verde, 2 Count (Pachet de 1)

Innobaby Din Din Smart din Oțel Inoxidabil Lingura si Furculita cu care Transportă Caz. Ustensila Set pentru Copii și Copii mici. BPA

RON 19.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Innobaby e Din Din SMART Ustensilă Set și cazul este perfect pentru masa de prânz școală cutii sau în orice moment în care copiii dumneavoastră au o masă pe du-te!Convenabil de stocare de caz păstrează ustensile separate de alte obiecte din geantă sau lunchbox, prevenind mizerie de murdar furculițe și linguri.Nostru prietenos din oțel inoxidabil copii ustensilă set nu va pata, port comenzi, rugina sau crack.Scapa-te și mediului de ustensile de unică folosință pentru bun – de a opta pentru masina de spalat vase în condiții de siguranță din oțel inoxidabil.CONCEPUT PENTRU INCEPATORI - argintăria Noastră a fost conceput pentru a ajuta copilul sa faca trecerea de la copil ustensile de formare, pentru a mari argintărie.

Despre produs

Alegerea clientului