.

.

St Patricks Zi Tatuaje, 200 Buc St. patrick 's Day Tatuaje Temporare, inclusiv 90 Stralucesc in Intuneric sau de Noapte pentru St. Paddy' s Day Parade de Petrecere Decoratiuni

St Patricks Zi Tatuaje, 200 Buc St. patrick 's Day Tatuaje Temporare, inclusiv 90 Stralucesc in Intuneric sau de Noapte pentru St.

RON 14.08
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

99 cm/ 12 x 7,6 cm Strălucire în întuneric tatuaje dimensiune : 6 foi de 4.Viu colorate cerneluri sunt extrase din plante, prietenos cu pielea și inofensiv, puteți aplica aceste st.Toată lumea va avea sf.Non-toxic și în condiții de siguranță pentru pielea ta.Țineți apăsat pentru aproximativ 30 de secunde și apoi glisați ușor pe hârtie.PATRICK TATUAJE : 200 buc st patricks tatuaje, inclusiv 110 regulate și 90 de strălucire în întuneric, conțin diverse unic și modele creative, cum ar fi trifoi alb, trifoi, potcoave, steaguri Irlandeze, oală de aur, rainbow, elf, proverbe distracție, noroc pălărie, halbă de bere și o mulțime de selecție!Completarea perfectă pentru vacanță consumabile și saint patricks day accesorii. Pats părți sau ceva de St Chiftelele zile legate.Modele distracție și festiv personaje face sa arati mai speciale în timpul paradei, un sortiment bun, iar culorile sunt vibrante odată aplicat!Distreaza-te pentru mai multe zile în st patricks zi festivitati!. Patrick' s tatuaje temporare nu sunt recomandate pentru piele sensibila.5 x 6 cm, 6 foi de 4.Dimensiunea și designul sunt bune atât pentru copii cât și pentru adulți!Plus Perfect pentru a decora fata ta, brațele și mâinile.Există instrucțiuni detaliate pe partea din spate a fiecare foaie de st. Patrick 's day tatuaje (regular tatuaje : 110 buc/12 foi, glow în întuneric tatuaje : 90 buc/6 foi) Notă : Dacă efectul luminos este slăbit, puteți utiliza telefonul mobil sau altă sursă de lumină pentru a ilumina model pentru aproximativ 10 secunde St. Patrick ' s tatuaje.Rezistent la apă ȘI de LUNGĂ DURATĂ : trifoi tatuaj este realizat de înaltă calitate AB lipici materiale, care sunt de apă-dovada, rezistent la zgârieturi și inodor, de obicei durează aproximativ 3-5 zile, chiar după ce a luat mai multe dușuri sau băi.Pachetul Include : 200 x St.patrick autocolant tatuaj, care vă învață cum să inserați și curat, de a face mai convenabil pentru tine de a utiliza nostru St.Asigurați-vă că pielea este CURATĂ și USCATĂ înainte de aplicare.Vei avea un frumos, plin de culoare tatuaj pe tine, și vor dura un timp foarte lung.Ușor de a pune pe și arată grozav! 2.O mulțime de a alege de la!Perfect pentru adulți/copii/St.patricks zi tatuaje pe față, braț, mână, gât, umăr, spate mai mici, picior, încheietura mâinii, gleznă, pe piept, pe sold sau oriunde doriți.

Despre produs

Alegerea clientului