.

.

Actpe Decorative din Cristal in Forma de Inima Duș Cârlige Rezistente la Rugină Cârlige Aluneca Duș Inel se Blochează pentru Baie Duș Tije Cortina, Pachet de 12 (cu Bile Alunecare)

Actpe Decorative din Cristal in Forma de Inima Duș Cârlige Rezistente la Rugină Cârlige Aluneca Duș Inel se Blochează pentru Baie Duș

RON 27.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[S-în formă de Proiectare]S design în formă de cârlig pot fi agățate direct pe perdelei de la duș și previne, de asemenea, cârlig de la care se încadrează pe baie de rod. [Convenabil pentru a Muta]Aceste perdea de duș inele au fost concepute pentru a aluneca fara efort pe tija cu practic nici salturile. [33 LB Rulment]perdeaua de La duș cârligele au o capacitate de încărcare de până la 33 de lire sterline și poate închide cu ușurință două perdele de duș. [Material durabil]Durabil perdele de dus cârligele sunt realizate de grele de fier asigură o utilizare de lungă durată, rust-proof, anti-coroziune și rezistent la uzură. [12]Set de 12 duș cârlige ține perdele de duș și garnituri.Fiecare cârlig duș măsuri pentru a se potrivi standard perdea de duș poli.

Despre produs

Alegerea clientului