.

.

Actualizat Grele Poli Legat de Tensionare Sealer & Cutter Manual de Ambalare Instrumente Kit de 1/2-3/4 Latime Poliester Polyproplyn Curea(Negru)

Actualizat Grele Poli Legat de Tensionare Sealer & Cutter Manual de Ambalare Instrumente Kit de 1/2-3/4 Latime Poliester Polyproplyn

RON 65.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Înaltă Calitate】Modernizate oțel călit material îmbunătățește durabilitate și duritate de instrument și durează mai mult timp de serviciu.Această tensionare toolsadopts alunecare design de minge, care reduce frecarea.Spre deosebire de alte culori, negru capcane instrument nu are nici echipament, nici o schijă, și nu poartă piese. 【Ușor să Utilizați】Portabil legat de kit-ul este ușor de operat, ușor, poate fi folosit orizontal sau vertical pe o suprafață plană fără a fi nevoie de competențe de specialitate. 【Curea Tip】Această clichet de tensionare instrument utilizat de obicei cu cel legat de etanșare instrument, și este proiectat pentru tăiere PP, PET sau plastic legat la 1/2 la 3/4 inch (12mm-19mm) în lățime. 【Aplicarea】capcane instrument este folosit pentru uz industrial legat și de uz casnic, ambalaje, cum ar fi depozite, garaje, paleti, docuri fixe mărfuri în timpul transportului pentru a asigura marfa de siguranță. 【100% Mulțumit de Serviciu】promitem 100% Banii Înapoi sau Schimbul de Elemente de Serviciu atunci când aveți nevoie de ea.Dacă aveți nevoie de ajutor despre produse, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail, vom răspunde la tine în 24 de ore.

Despre produs

Alegerea clientului