.

.

De unică folosință Foi, 10buc Non-Țesute Impermeabil Foaie de Pat de Salon de Frumusete, Masaj,Tatuaj, Hoteluri, husa pentru Saltea, Viața de zi cu Zi Utiliza pentru Persoane și animale de Companie (Roz)

De unică folosință Foi, 10buc Non-Țesute Impermeabil Foaie de Pat de Salon de Frumusete, Masaj,Tatuaj, Hoteluri, husa pentru Saltea,

RON 32.58
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Perne pentru uz casnic, cum ar fi prevenirea îmbibat de urină frunze, sau prevenirea sânge menstrual poluare 5.Noastre de unică folosință, lenjerie de pat va oferi o bună permeabilitate și dedica un minunat de relaxare pentru tine. hoteluri, pensiuni, personal de călătorie de călătorie, pentru a menține igiena personală.ALTĂ UTILIZARE : utilizate pe scară Largă în interior și în aer liber. 350g Cantitate : 10buc/pachet Pachetul include : 10 x Unică folosință, lenjerie de Pat Acoperi.ZJCHAO GARANȚIE : Dacă nu-L FOLOSEASCĂ BINE, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.De asemenea, potrivit pentru animalele de companie, dacă doriți să păstrați o stare curată pentru ei.Rezistent la apa, rezistent la ulei, de igienă și oferă o bună respirabilitate. Atunci când auto, moto, utilaje și echipamente 3.Folosesc, de obicei, ca Tatuaj dedicat lenjeriei de pat și corp de Frumusete lenjerie de pat pentru a proteja starea de sănătate a clienților.Pentru uz casnic, cum ar fi prevenirea urină înmuiate foi, sau pentru a preveni poluarea de sânge menstrual.Poate fi de asemenea utilizat pentru personal de călătorie, este prima alegere pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră.Când o arunci pe pat,birou,masă, se poate păstra curat și sănătos pentru u.5 inch Greutate Pachet : aprox. În aer liber pentru picnic, standuri, etc.PIELE-FRIENDLY MATERIAL : Realizate din materiale de înaltă calitate, care este sigur, non-toxic, fără iritații și nonallergenic.Același utilizate pe scară largă în alte industrii de servicii, hoteluri și alte necesitățile temporare de locuit temporar.Am scopul de a maximiza satisfacția clienților.Acesta poate fi folosit pentru a rezolva personal jena. 【Industria de servicii utilizați】 1. Poate fi folosit ca animal de companie tampoane. pune-l sub covor în timpul Verii, mai ales sub masă mahjong, prevenirea poluării și inserați codul sunt praf, frunze, bun de curățare caietul de sarcini : Material : Non-țesute Țesături de Culoare : Albastru, Alb, Roz (Optional) Tip : de Unică folosință cearsaf de Pat Dimensiune Capac : aprox., lumina ușor de transportat 4.Satisfactia dumneavoastra este nostru de fericire.Oferă o perioadă de șase luni garanție de rambursare.UZ PROFESIONAL : este una dintre cele mai populare elemente aplicate în salonul de frumusete, spital.

Despre produs

Alegerea clientului