.

.

GBC Termică Laminare Foi de Pungi, Insigna/Carte de IDENTITATE cu Dimensiunea Clip, 5 Mil, Ultra Clear, 25-Conta (3202011)

GBC Termică Laminare Foi de Pungi, Insigna/Carte de IDENTITATE cu Dimensiunea Clip, 5 Mil, Ultra Clear, 25-Conta (3202011)

RON 86.60
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Standard, finisaj lucios termică laminare husă oferă strălucit rezultate clare.Detalii Text și imagine de culoare este perfect pentru o citire ușoară.Folosi pentru laminat insigne și Carduri de IDENTIFICARE (2 9/16" x 3 3/4" dimensiuni husă). 5 mil husă grosime permite laminat documente pentru a fi semi-flexibil, oferind în același timp un nivel mai ridicat de protecție împotriva uzurii. 25 pungi per pachet.Ultra Clear termică laminare pungi oferi curate și clare laminare pentru rezultate cu aspect profesional.Claritate strălucitoare arată pe detalii în text și imagini color, de orice document care este laminat.Laminare protejează și păstrează documente pe termen lung și îmbunătățește aspectul lor pentru scopuri de afișare.Aceste finisaj lucios pungi sunt dimensionate pentru laminat insigne sau Cărți de IDENTITATE și 5 milioane pentru semi-flexibil rezultate.Compatibil cu cele mai multe mașini de cașerare. 25 pungi per pachet.

Despre produs

Alegerea clientului