.

.

LITFAD LED Lampă de Plafon 110V-120V Piața Mediteraneană Tavan iluminat cu Tiffany Vitralii Umbra Hand-Made Art Deco Tavan Agățat de Lumină pentru Dormitor, Living Hotel - 12 (30 cm)

LITFAD LED Lampă de Plafon 110V-120V Piața Mediteraneană Tavan iluminat cu Tiffany Vitralii Umbra Hand-Made Art Deco Tavan Agățat de

RON 248.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Dacă aveți orice întrebări sau sugestii după ce primiți articol, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru si cumpara noastre special concepute și produse de bună calitate.✦Clasic, Tiffany Design : Uimitoare semi culoare prezintă un unic model Tiffany umbra pentru un frumos, stil etern. ✦Aplică : a Monta acest elegant accesoriu în diferite zone în jurul valorii de casa ta.Material : Arta de Sticlă + Metal, lampa tiffany creative abajur de sticla, care au un nivel ridicat de transmisie a luminii, rezistenta la temperaturi ridicate si usor de curatat. ✦Tip bec : LED, Notă : Bec Inclus.Atunci când despachetare, să fie atent să nu pentru a trage cu fire ca o conexiune proastă poate duce.Putere : 16-20 W. Toate cablurile sunt conectate.Ilumina casa ta cu acest superb, decorative de Plafon Lumina.Acest design creativ de înaltă calitate Agățat Lumina are nu numai un efect de iluminare, dar, de asemenea, un bun efect decorativ. Nu conectați energie electrică până când dispozitivul de fixare este complet asamblat. ✦Dacă doriți să aveți mai multe opțiuni,vă rugăm să faceți clic pe magazinul nostru numele "LITFAD" care este sub titlu.Dacă aveți orice întrebări despre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să contactați și vom fi mereu aici pentru a vă ajuta.

Despre produs

Alegerea clientului