.

.

LED Lampa de Birou, Lampa de Birou cu Încărcător Wireless, Potrivit pentru Casa, Birou Estompat Lampa de Birou cu USB Port de Încărcare, Built-in Ceas, Calendar, Termometru și Sincronizare Automată, Lampa de Birou de Lectură.

LED Lampa de Birou, Lampa de Birou cu Încărcător Wireless, Potrivit pentru Casa, Birou Estompat Lampa de Birou cu USB Port de Încărcare,

RON 71.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Ochi-protejarea LED de economisire a energiei】-XIZDDL de protecție a Ochilor LED lampa de Birou, 45 duble temperatura de culoare a lămpii de margele.Indicele de afișare este mai mare decât 80 Ra, consum redus de energie, de înaltă eficiență și de economisire a energiei, nu flicker, fără strălucire, lumină moale, ilumina spațiul și de a proteja ochii, este o alegere ideală pentru lectură, muncă și studiu. 【Rapid Telefon Inteligent de Încărcare】-Built-in port USB și încărcare wireless QI funcția două metode de taxare.Puteți alege dumneavoastră preferat metoda de încărcare pentru a încărca rapid telefonul în funcție de situația reală, astfel că telefonul este încărcat complet și poate fi folosit în mod convenabil. 【Multi-axa de rotație, omni-directional de iluminat】-funcția Touch control, 3 temperatura de culoare, 5-nivelul intensității luminoase, cu trei axe multi-unghi de rotație de pliere birou lampă de birou, combinație unică de potrivit pentru utilizare diferite medii, de a face utilizarea mult mai confortabil și convenabil. 【Funcție de ceas upgrade】 -display LCD iluminat, cu funcții de ceas și calendar, poate afișa ora, data, temperatura, umanizat design, puteți să apăsați tasta "ON / OFF" timp de 3 secunde pentru a porni/opri ecranul LCD, patru butoane poate fi setat în Timp și funcție de alarmă. 【De economisire a energiei și servicii satisfăcătoare】-în Comparație cu tradiționale lămpi de Birou, a performanței de mediu și poate reduce facturile de energie electrică cu până la 78%.Oferim 30 de zile banii inapoi-garanție și de o garantie de 12 luni pentru acest lucru a CONDUS lampă de noptieră.Dacă aveți orice întrebări, puteți să ne contactați în orice moment, putem rezolva probleme și de a face 100% mulțumit.Articole în pachet : . 1 XLED lampă de birou. 1 X manual de instrucțiuni. 1 X adaptor de alimentare 12 V 1.5 A. 1 X cutie de ambalare.

Despre produs

Alegerea clientului