.

.

Mare de Gheare de Păr Clipuri,Acrilice Dreptunghiulare Agrafe de Par Nealunecoase păr cleme,Perfect așteptare Puternic de Banane Maxilarului păr coliere pentru Femei Fete franceză Design Hair Styling Accesorii pentru o Grosime de Păr Subțire (2 Pachete)

Mare de Gheare de Păr Clipuri,Acrilice Dreptunghiulare Agrafe de Par Nealunecoase păr cleme,Perfect așteptare Puternic de Banane Maxilarului

RON 13.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Înaltă Calitate 】Realizate din plastic de înaltă calitate rășină acrilică și aliaj.De primăvară de metal este acoperit cu plastic, anti-rugină și mai durabil. 【 Non Alunecare】Această mare de par clip poate deține parul foarte ferm, fără trăgând durere sau care se încadrează off.Este potrivit pentru păr gros și subțire. 【Moda de Design】- francez design gheare de păr agrafe de broască țestoasă celuloid model, aspectul delicat, nu numai să-ți ții părul confortabil, dar, de asemenea, obține un elegant și fermecător temperament. 【Elegant Pentru Toate ocaziile】Largă aplicație perfect pentru toate tipurile de păr, gros sau normal și păr subțire.Păstrați părul curat în timpul de curățare facial, duș(baie), sport (in aer liber), bucătărie (bucătărie), intalniri .și de lucru (birou).agrafe de par sunt perfecte pentru viața de zi cu zi coafura, te fac să arăți mult mai fermecător și elegant. 【Cadou Perfect】 - Ideal pentru femei și fete, de cele mai multe vârstele, potrivit de gros/subțire/drept/cret/ondulat parul.Cadou minunat la Petrecere de Aniversare, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua de Anul Nou și alte festivaluri.mare agrafe de par.

Despre produs

Alegerea clientului