.

.

WMMING Montare pe Perete Baie Sticla Raft Pătrat 2 fonduri proprii de Nivel din Alama Rafturi Baie cu Prosop Baruri, Titularii de Prosop, Prosop de Baie raft, Raft de Depozitare Solidă și Practice (de Culoare : B)

WMMING Montare pe Perete Baie Sticla Raft Pătrat 2 fonduri proprii de Nivel din Alama Rafturi Baie cu Prosop Baruri, Titularii de Prosop,

RON 93.96
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✔ 2 fonduri proprii de nivel din alama si sticla rafturi rack baie cu prosop baruri. ✔ Rafturi de sticlă sunt înconjurate de balustrade pentru a preveni elemente de alunecare de pe rafturi. ✔ Include cu un prosop bara. ✔ Perfect pentru adăugarea de spațiu de stocare suplimentar în baie. ✔ Simplu de montat pe perete instalare, hardware pack inclus.Produs description Size : 17"X8.3"X19"(43 X21 X48cm)caietul de sarcini : Material : Brass Color : Gold Installation : Wall-Mounted Package continut : 1 buc raft baie (hardware pack inclus) Caracteristici : -100% de brand nou și de înaltă calitate - montat pe perete raft cu un prosop bara pentru a economisi spațiu - Efort de a Instala și Curat-Această primă raft este realizat din Alamă, care nu va rugini la stropi de apă sau de căldură de duș cu aburi Poate fi utilizat pentru a stoca sampon,livrările de curățare și alte elemente - Perfecte pentru baie, dormitor, bucătărie, și mai mult★Datorită influenței tehnologia de filmare, lumina de afișare și de alți parametri, nu va fi ușoară diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți!★Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, suntem întotdeauna gata să vă servească!★Perioada de garanție a produselor noastre este de 30 de zile după semnele cumpărător pentru ea.Produsele mai vechi de 30 de zile nu vor fi restituite sau rambursate!.

Despre produs

Material:
Brass
Color:
Gold
Installation :
Wall-Mounted
Package contents:
1 pcs bathroom shelf (hardware pack included)
Features:
-100% brand new and high quality :
- wall-mounted shelf with towel bar to save floor space :
- Effortless to Install and Clean :
-This premium rack is made of Brass, which won't get rusty from water splash or the heat from shower steam :
-Can be used to store shampoo,cleaning supplies and other items :
- Perfect for bathroom, bedroom, kitchen, and more :
★Due to the influence of shooting technology, light display and other parameters, there will be slight color difference, please understand! :
★If you have any questions, please feel free to contact us via email, we are always ready to serve you! :
★The warranty period of our products is 30 days after the buyer signs for it. Products older than 30 days will not be returned or refunded! :

Alegerea clientului