.

.

Perdea De Duș Cârlige, Dublu Aluneca Perdea De Duș Inele - Metal Inoxidabil Grele Role Baie Duș Tije Perdele Garnituri (Lustruit Chrome1)

Perdea De Duș Cârlige, Dublu Aluneca Perdea De Duș Inele - Metal Inoxidabil Grele Role Baie Duș Tije Perdele Garnituri (Lustruit Chrome1)

RON 25.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Având o bază solidă pentru o perdea de duș este o necesitate pentru o baie.5 roller ball design reduce frecarea și lacrimă și fără probleme și alunecă ușor peste orice 3/4" la 1 1/8" diametru perdelei de la duș.Perdeaua de la Duș cârlig inel este de 100% din oțel inoxidabil.Utilizarea în Baie Folosi pentru Draperii sau perdele Cârlige Folosi pentru Bucatarie Hooks Being capabil de a deschide și închide-l în siguranță, este important, în scopul de a preveni scurgerile de apa de la duș și răspândirea pe podea.Caracteristicile Produsului ♥ Oțel Inoxidabil (Tip 304). ♥ Simplu si atractiv deco pentru baie modernă.La LEIOU Dublu Aluneca Duș Cârlige este proiectat să stea de linie și cortina separat în timp ce stau pe rod.➤ REZISTENT la RUGINA din OȚEL INOXIDABIL : Grele De aramă și de construcții din oțel inoxidabil permite utilizarea în dure baie componente. ➤ UȘOR De instalat : Yoocylii grele perdea de duș cârlige sunt ușor de deschis și suficient de mare pentru a utiliza pentru ambele linie și perdeaua de la duș.Cortina cârlige inele arata clasică, adăugând un aspect foarte elegant pentru orice baie. ➤ Cameră cu două paturi DUȘ CÂRLIGE : lat perdea de duș cârlige sunt suficient de puternice pentru a ține perdele grele. ➤ GRATUIT ALUNECARE de ACȚIUNE : lat perdea de duș cârlige sunt concepute pentru cele mai multe standard drepte sau curbe duș tije cortina.Aceste metale perdea de duș inele oferi funcția de securitate și de operare pentru a face o perdea de duș cu ușurință. ♥ Gratuit Frecare, Buna Alunecare De Acțiune ♥ Inoxidabil & Rezistent La Coroziune. ➤ REZISTENT la RUGINA PLACAT cu & LUSTRUITE : Din oțel este placat cu rugina-un material rezistent și lucios, cu un finisaj cromat.Acestea sunt sigilate, astfel încât perdelele nu pot aluneca de pe inel.Să aibă grijă și să mențină nouă perdea de duș cârlige: pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă moale, umedă pentru a îndepărta praful sau reziduuri, care ar putea construi de-a lungul timpului.Potrivit chiar și pentru cea mai tare mediului.

Despre produs

Alegerea clientului