.

.

Telefon mobil Pungi pentru Huawei P9 Lite Fluturi Relief Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri & Portofel si Curea(Negru) Caz Saci (Culoare : Maro)

Telefon mobil Pungi pentru Huawei P9 Lite Fluturi Relief Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri & Portofel

RON 38.60
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1. De Brand nou și de înaltă calitate. 2. Cazul ține telefonul în siguranță și protejate în stil. 3. Cazul a permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile. 4. Taxa fără a scoate caz.Pentru Huawei P9 Lite Fluturi Relief Orizontal Flip din Piele de Caz cu Suport & Sloturi pentru Carduri & Portofel si Curea(Negru).Bun Caz Cover1. De Brand nou și de înaltă quality2. Design perfect-fit precizie pentru phone3. Simplu, confortabil, ușor de a carry4. Flip stand de design set la usurinta orizontale viewing5. În mod adecvat protejează dispozitivele de normal zgârieturi, murdărie, lacrimă și wear6. Toate butoanele și porturile sunt ușor de access7. Materialul de piele este redus de carbon, curate, non-toxic pentru om, poate fi asigurat pentru a transporta, de a proteja starea de sănătate a ta și a family8. Se potrivește în special pentru Huawei P9 Lite.

Despre produs

Alegerea clientului