.

.

Grele Poli Legat de Tensionare & Cutter Manual Banding Instrumente Vinci pentru 1/2 -3/4 Latime Poliester Polyproplyn Curea (Jungla Verde)

Grele Poli Legat de Tensionare & Cutter Manual Banding Instrumente Vinci pentru 1/2 -3/4 Latime Poliester Polyproplyn Curea (Jungla

RON 62.00
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

◆◆De ÎNALTĂ CALITATE Noastre grele la îndemână legat de kit-ul este de tot harden steel construct asigura durabilitate și durată lungă de viață.Elemente de protecție pentru marginile sunt recomandate pentru a ajuta la răspândirea sarcina la colțuri și de a reduce daunele de la sarcina de tensionate curea. ◆◆CUREA TIP-Acest Scripete tensionare instrument este folosit în combinație cu cel legat de etanșare instrument.PP/PET Curea recomanda de la 1/2 la 3/4 inch (12mm-19mm)lățime și deschide sigiliul de aceeași dimensiune. ◆◆CONVENABIL și EFICIENT Manuale Banding Instrumente sunt ușor de operat, ușor și simplu de a lucra pe orizontală sau pe suprafețe verticale fără a fi nevoie de competențe de specialitate.Atunci când le utilizați, nu numai că economisește timp, dar, de asemenea, crește eficiența de lucru. ◆◆MULTIFUNCTIONAL-Acest clichet de tensionare instrument este ideal pentru acasă și industrie multi-scop ca depozit pachet de andocare, se deplasează, garaj, depozitare, asigurarea încărcăturii în timpul transportului. ◆◆GARANȚIE de SATISFACȚIE 100% Banii Înapoi sau Schimb pentru Customer Service Garanție de Satisfacție.

Despre produs

Alegerea clientului