.

.

Memento Cablu,YOFUNTLE [2 Pack]Disc de Blocare a Cablului de Securitate din Sârmă de Oțel de Primăvară Memento Frânghie pentru Scuter Motocicleta Motocicleta Vehicul Bagaje Casca de Blocare,Protecția Antifurt pe Ghidon(Portocaliu+Albastru)

Memento Cablu,YOFUNTLE [2 Pack]Disc de Blocare a Cablului de Securitate din Sârmă de Oțel de Primăvară Memento Frânghie pentru Scuter

RON 17.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Vă mulțumim pentru înțelegere.Flexibil spiralat cablu memento pentru a preveni echitatie departe, în timp ce discul de blocare este angajat.76 inch(fără bucle) Înălțime de Buclă : 7cm / 2.94 ft Cablu Diametru Interior : 2mm / 0.14" Montarea : se Potrivesc pentru motociclete, motociclete, scutere și biciclete (cu toate tipurile de încuietori; parolă de blocare, de blocare obișnuit, de blocare). Poate preveni în mod eficient potențialul de daune si jena provocate de echitatie departe în timp ce discul de blocare este angajat. Fabricat din oțel bobina de cablu și plastic înfășurat, ușor și ușor de ambalaj, cablu colorat poate satisface cererea dumneavoastră.94 ft, care se poate ajunge de la scurt la inaltime ghidon.【Întinde până la 120cm/3. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.

Despre produs

Alegerea clientului