.

.

36pcs Perdea de Duș Cârlige , 1.7 Rezistent la Rugina Metal Rotund Duș Inele de Tija Baie Perdele, vestiare, Ferestre, Decorațiuni interioare, Mobilă Incuietoare (Negru)

36pcs Perdea de Duș Cârlige , 1.7 Rezistent la Rugina Metal Rotund Duș Inele de Tija Baie Perdele, vestiare, Ferestre, Decorațiuni

RON 25.38
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Ușor de utilizat, cu balamale închiderea asigură inele sta bine închis; inele alunece de-a lungul orice dimensiuni standard duș rod.Nu numai o idee pentru perdele de duș inele, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru cuier brelocuri, carduri de inele, liant inele, instrumente de organizare, etc.Sa incuietoare de închidere este suficient de strâns pentru a menține perdele de duș sta pe tijă cabină de duș, fără a cădea. 【Rezistent la rugina】 : Realizat din material durabil, rezistent la rugina de oxidare rezistent din metal.Ușor de a Deschide și Închide, le-a făcut convenabil pentru a instala și a elimina pe perdelei de la duș.De asemenea, puteți folosi ca un inel de chei, sau lega cărți, cărți, sau de a organiza documente importante pentru a menține lucrurile la obtinerea murdar.simplu si elegant, se completează cu orice decor baie. Un set de 36 de perdeaua de la duș inele pot satisface nevoile familiei.Oana inel de design a făcut aluneca lin, este flexibil, astfel încât nu este ușor de spart. 【Înaltă Calitate】perdeaua de La duș cârlige sunt suficient de puternice pentru a ține o perdea grea și de linie.Cortina nostru cârlige sunt ambalate în cutii, astfel încât să puteți gestiona mai bine aceste cârlige și pentru a evita-le lipsește. de perdea sau de linie în loc.Nu numai o idee pentru perdele de duș inele, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru cuier brelocuri, carduri de inele, liant inele, instrumente de organizare, etc. Un set de 36 de perdeaua de la duș inele pot satisface nevoile familiei.Este, de asemenea, un bun cadou perfect pentru prietena ta!. 【Pachetul Inclus】Un set de 36 de perdeaua de la duș inele.Sa incuietoare de închidere este suficient de strâns pentru a menține perdele de duș sta pe tijă cabină de duș, fără a cădea. 【Ușor de instalat】Ușor de a deschide și închide, le-a făcut convenabil pentru a instala și a elimina pe perdelei de la duș.doar trageți pentru a deschide si se stoarce pentru a închide.Puteți să-l împărtășească cu familia sau prietenii.

Despre produs

Alegerea clientului