.

.

Telefon mobil Caz Acoperire Textura Litchi Orizontal Flip din Piele de Caz pentru ZTE A3 2019, cu Portofelul & Holder & Sloturi pentru Carduri(Negru) (Culoare : Maro)

Telefon mobil Caz Acoperire Textura Litchi Orizontal Flip din Piele de Caz pentru ZTE A3 2019, cu Portofelul & Holder & Sloturi pentru

RON 18.52
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

De Brand nou și de înaltă calitate.cazul ține telefonul în siguranță și protejate în stil.cazul a permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile.Taxa fără a scoate caz.Litchi Texture Orizontal Flip din Piele de Caz pentru ZTE A3 2019, cu Portofelul & Holder & Sloturi pentru Carduri(negru).Bun Caz Cover1.Simplu, confortabil, ușor de transportat. 2.În mod adecvat protejează dispozitivele de normal zgârieturi, murdărie, uzură. 3.Titularul design face de vizualizare orizontal mai convenabil. 4.Funcționale titular,rama foto,sloturi pentru carduri, portofel, convenabil de a folosi. 5.De înaltă calitate PU + TPU, rezistent la uzura si durabil. 6.Acces la toate porturile si butoanele ușor, fără a scoate caz.

Despre produs

Alegerea clientului