.

.

Înlocuirea Pernițe Perne Căști de protecție pentru Anker Soundcore Viața Q10 / Q10 BT Căști cu Soft de Proteine Piele și Memorie Burete (Negru Rosu)

Înlocuirea Pernițe Perne Căști de protecție pentru Anker Soundcore Viața Q10 / Q10 BT Căști cu Soft de Proteine Piele și Memorie Burete

RON 29.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Compatibil cu】pentru a se Potrivi Anker Soundcore Viața Q20 / Q20 căști bluetooth,înlocuitorul perfect pentru dvs. pierdut sau deteriorat tampoane pentru urechi. 【Ușor de Instalare】Inlocuire tampoane pentru urechi compatibil cu Anker Soundcore Viața căști.Nici instrumente speciale sunt necesare pentru a schimba,nu se desprinde cu ușurință. 【Moale și Durabil】Aceste inlocuire tampoane pentru urechi sunt realizate din proteine piele și spumă cu memorie.Confortabil se conformeze la ureche asigură o excelentă izolare a zgomotului,permite să vă bucurați de muzică bună de timp. 【Mai multe Culoare 】De urechi sunt disponibile în patru culori.Nu numai ca poate căști fi înlocuit, dar, de asemenea, vă culoarea preferată de căști poate fi schimbat. 【Pachetul Include】O pereche de pernițe,vă rugăm să verificați Casti model înainte de cumpărare.Descriere : Detalii Produs 100% nou Material : Proteine Piele și Spumă cu Memorie Culoare : Negru/Albastru/Rosu Negru modele Adecvate : Pentru Anker Soundcore Viața Q10 / Q10 BT Greutate : 0.11(lb)/0.05(kg) Caracteristici : 1. Elasticitate mare, durabil si moale 2. Ureche de bumbac va îmbunătăți performanța basului de căști 3. Perfect de înlocuire pentru pierderea sau deteriorarea tampoane pentru urechi Pachet : 1 pereche de căști.

Despre produs

Alegerea clientului