.

.

Beennex Nit Nuci 8-32 Mandrina,Metal Mână Nit Nuci Pistol Manual De Cap Riveter Mandrină Cap De Nituire Instrument De Piese(8-32)

Beennex Nit Nuci 8-32 Mandrina,Metal Mână Nit Nuci Pistol Manual De Cap Riveter Mandrină Cap De Nituire Instrument De Piese(8-32)

RON 18.78
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Potrivit pentru multe piuliță standard nituitoare.Premium material metalic, durată lungă de viață și rezistență la uzură.A face procesul de foraj mai eficiente, de economisire a forței de muncă și pentru o utilizare ușoară.Convenabil de a înlocui pe cel stricat.De dimensiuni mici și ușor de transportat, mai eficient.Caracteristică : 1. Potrivit pentru multe piuliță standard nituitoare.2. Premium material metalic, durată lungă de viață și rezistență la uzură.3. A face procesul de foraj mai eficiente, de economisire a forței de muncă și pentru o utilizare ușoară.4. Convenabil de a înlocui pe cel stricat.5. De dimensiuni mici și ușor de transportat, mai eficient.Caietul de sarcini : Tip de Element : Nit Nuci Arma Head Material : Metal Optional Dimensiuni : M3 (#8-32), M4 (#10-24), M5 (1/4-20), M6 (5/16-18), M8 (3/8-16), M10 (6#-32)domeniul de Aplicare : Potrivit pentru nit gun Package Lista : 1 x Pistol Nit Cap.

Despre produs

Item Type:
Rivet Nut Gun HeadMaterial
Package List:
1 x Rivet Gun Head :

Alegerea clientului