.

.

Placa de Aplatizare, freze, masini de Cioplire Suprafață Router Pic Jos de Curățare Tungsten din Oțel pentru plăci aglomerate de Lemn Masiv pentru Mașini de Gravat(8mm mâner)

Placa de Aplatizare, freze, masini de Cioplire Suprafață Router Pic Jos de Curățare Tungsten din Oțel pentru plăci aglomerate de Lemn

RON 31.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

Pentru Mașini de Frezat : Suprafață router bit este conceput pentru mașini de frezat sau desktop prelucrarea lemnului, mașini de gravat, cum ar fi CNC portabile și desktop mașini de frezat.Pentru Tunderea Și Canelare : Această profesionale de curatenie pic jos nu este numai potrivit pentru scândură de nivelare, remodelarea sau plane paralele spoiler suprafață de top, dar, de asemenea, pentru tunderea și canelare.Anti Recul Design : de claritate tungsten din oțel de scule de frezat cu puternice din oțel călit corp, anti recul de design.Buna PTFE : Folosind rezistente la căldură de PTFE, suprafața este și nu va aduna așchii de lemn.Pentru Diverse Materiale : Potrivit pentru lemn, densitate medie mdf, laminat, plăci aglomerate, placaj compact bord, acrilice, etc. Caracteristică : 1. Anti Recul Design : de claritate tungsten din oțel de scule de frezat cu puternice din oțel călit corp, anti-si revina design2. Pentru Tunderea Și Canelare : Această profesionale de curatenie pic jos nu este numai potrivit pentru scândură de nivelare, remodelarea sau plane paralele spoiler suprafață de top, dar, de asemenea, pentru tunderea și grooving3. PTFE : Folosind rezistente la căldură de PTFE, suprafața este și nu va aduna lemn chips4. Pentru Mașini de Frezat : Suprafață router bit este conceput pentru mașini de frezat sau desktop prelucrarea lemnului, mașini de gravat, cum ar fi CNC portabile și desktop frezat machines5. Pentru Diverse Materiale : Potrivit pentru lemn, densitate medie mdf, laminat, plăci aglomerate, placaj compact bord, acrilice, etc. Caietul de sarcini : Tip de Element : Suprafață Router Bit Material : Tungsten din oțel de înaltă viteză steel Purpose : 4 lamă T tip de frezat cutter Color : de Argint + yellow Tool se Ocupe de Forma : Round Blade Lungime : 1/2in Cutting Diametru : 2in Scope de Aplicare : Adecvat pentru lemn de densitate medie mdf, laminat, plăci aglomerate, placaj compact bord, acrilice, etc.Lista de pachete : 1 x Router Bit1 x Stocare Box Note : măsuri de Siguranță, cum ar fi ochelari, ureche dispozitive de protecție, mască, mănuși și trebuie să fie furnizate în timpul funcționării.

Despre produs

Item Type:
Surfacing Router Bit
Material:
Tungsten steel + high speed steel
Purpose:
4 blade T type milling cutter
Color:
Silver + yellow
Tool Handle Shape:
Round
Blade Length:
1/2in
Cutting Diameter:
2in
Scope of Application:
Suitable for wood, medium density fiberboard, laminate, particle board, plywood compact board, acrylic, etc.
Package List:
1 x Router Bit :
1 x Storage Box :
Safety measures such as glasses, ear protection devices, face mask, and gloves must be provided during operation. :

Alegerea clientului