.

.

HAT-TAC - Perete cuier Organizator (4-Pack) a FĂCUT ÎN statele UNITE ale americii Patentat de Baseball Capac Multi-Scop Curbat Raft Cuier pentru Usa, Dulap, Birou, Dormitor, Robust Clip Decor Sistem de Montare (HT Design Original)

HAT-TAC - Perete cuier Organizator (4-Pack) a FĂCUT ÎN statele UNITE ale americii Patentat de Baseball Capac Multi-Scop Curbat Raft

RON 39.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

✅DEȚINE în SIGURANȚĂ, 100% GARANȚIE - garanție Avem puterea noastră adeziv cârlige de perete.Dacă adezivul cârlige pentru agățat toamna vom trimite înlocuitori accesorii gratuite.INSTALA ORIUNDE ✅ - Proiectat cu proprietate daune-free adeziv care se va lipi de pereti, usi, dulapuri, suprafețe de sticlă, monitoare, desktop turnuri, console de jocuri, etc. Organiza și pune în ordine la domiciliu și la birou.MÂNA TERMINAT ✅- Surse, Fabricate, și de mână terminat toate în 100% Statele Unite ale Americii.Ne mândrim cu faptul că produsul nostru este facut de Americani si provin din cele mai bune materiale pe care le oferim.DETINE 4 PĂLĂRII SAU CĂȘTI ✅- Fiecare pachet conține 4 curbat montat pe perete organizator, care dețin fiecare câte un hat, fedora, parasolar, capac sau căști. 3 PAȘI SIMPLI - NU NECESITĂ ASAMBLARE! ✅ De ușor ca 1. Coaja 2. Stick-ul 3. Bloca.Sa la fel de ușor și de simplu ca asta pentru o artă uimitoare decor de afișare.HAT-TAC pare mare pentru afișarea montate plat refuz sepci de baseball, snapback, fedora, haina, cowboy, pălării de soare, softball vizor, jocuri și muzică în căști, și atât de mult mai mult!.Hang pălării ușor de organizat și o cameră frumoasă, nou și elegant!.Over-the-ușa umerase sunt un lucru din trecut, după folosind un HAT-TAC, te vei întreba cum de ai fost de gând să cumpere nimic altceva!.Deci, da articole pentru acoperirea capului cu o casă de azi!.E cuierul Nevoile Dvs. de Acasă!.

Despre produs

Alegerea clientului