.

.

XHE Yoga Mat Interior Ultra-Subțire Moale Pliante de Imprimare Absorbant de Sudoare Yoga Mat Non-Alunecare de Yoga de Călătorie Portabil Pad 183cmx68cmx6mm Exercițiu de Fitness Mat (Culoare : B)

XHE Yoga Mat Interior Ultra-Subțire Moale Pliante de Imprimare Absorbant de Sudoare Yoga Mat Non-Alunecare de Yoga de Călătorie Portabil

RON 278.40
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[Exercitarea nelimitată] Potrivit pentru multi-scop sala de fitness, nu trebuie să poarte pantofi.Foarte potrivit pentru casa studiouri de yoga.Acesta poate fi folosit în orice postură yoga, Pilates, meditație, exerciții de întindere, lumina exercitii aerobice sau alt program de exercitii.Potrivit pentru cele mai multe suprafețe de pardoseală. ★Ușor și durabil - asigură confort pentru oameni de toate formele și mărimile,special concepute pentru profesioniști yoghini.material de cauciuc oferă o mai mare densitate și durabilitate,face mai ușor și rezistent la rupere decât tradiționale normal rogojini yoga. ★De înaltă performanță, moale, textura de suprafață, confort excelent, perna de corpul tău, când te vei culca pe pernă nostru, vă veți simți moale și face sa te simti relaxat. ★Non-alunecare mat yoga este proiectat cu fiabilitatea și durata de viață în minte.Oferi sprijin în timpul sta-up-uri și exerciții de yoga.Reduce impactul in timpul exercitiilor. ★Yoga mats asigura cel mai bun nivel de amortizare și protecție pentru încheieturi și genunchi, în timp ce încă permițându-vă să țineți etaj strâns pentru a menține echilibrul.Vă permite să mențină echilibrul în orice formă de exercițiu.Covorașe de Yoga, de asemenea, poate preveni în mod eficient pământ rece, firma de aderență, planeitate, non-alunecare și pielea umană afinitate.Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior, aceste durabil rogojini yoga sunt ușor de instalat, rapid să se desfășoare, și cel mai important, ele pot fi plasate pe podea, fără curling margini.100% de brand nou și de înaltă calitate.caietul de sarcini : Denumire Produs : Yoga Mat Material : rubber Style : Simplu și modern, Nordicnote : 1. Pentru măsurare manual, dimensiunile pot fi ușor diferite, vă rog să mă iertați.2. Din cauza diferenței de fotografiere lumină, pot exista unele diferențe de culoare.Vă rugăm să consultați produsul real.3. În general, timpul de livrare este de 15-25 de zile, vă rugăm să așteptați cu răbdare.4. Dacă aveți orice întrebări, puteți să mă contactați prin e-mail si va vom oferi un răspuns satisfăcător.

Despre produs

Product Name:
Yoga Mat
Material:
rubber
Style:
Simple and modern, Nordic
1. For manual measurement, the dimensions may be slightly different, please forgive me. :
2. Due to the difference in shooting light, there may be some color difference. Please refer to the actual product. :
3. The general delivery time is 15-25 days, please wait patiently. :
4. If you have any questions, you can contact me by email and we will give you a satisfactory answer. :

Alegerea clientului