.

.

Negru Argintărie Set, 24 Bucată Mat Oțel Inoxidabil Tacâmuri Tacâmuri Set de Tacâmuri pentru 4, Includ Cuțit, Furculiță, Lingură, se Spală de Mână Recomandat (Negru)

Negru Argintărie Set, 24 Bucată Mat Oțel Inoxidabil Tacâmuri Tacâmuri Set de Tacâmuri pentru 4, Includ Cuțit, Furculiță, Lingură, se

RON 57.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

[Negru Argintărie Set] : 24 Piesa, Includ Cuțite x 4, Cina Cuțite x 4, Furculiță x 4, Cina Lingura x 4, Lingurita x 4, Furculița pentru Salată x 4. Argintăria setați marginile sunt netede și elegant, durabil și sănătos pentru utilizarea de zi cu zi, întâlniri, reuniuni de familie, petreceri, restaurante tematice, cina acasă, nunti, camping, petreceri aniversare. [Negru mat Argintărie Set] : suprafață Netedă și mată de calitate poloneză, lichide de spalat Vase pot fi îndepărtate cu ușurință în timp ce de spălat.Simplu, clasic, design modern-ar potrivi bine cu dvs. existente tacâmuri și ridica mese de zi cu zi într-o experiență culinară rafinată.Ușor de curățat. [Durabil și Sănătos] : seturi de tacâmuri-a făcut de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil.Deformarea rezistent, Anti-rugina,Plumb, Cadmiu-gratuit, Ftalat gratuit, BPA-free făcut-vă că ustensilele sunt sănătoși și în siguranță.Cadou Perfect pentru Ziua Mamei, Ziua Recunoștinței, Ziua de Crăciun. [Design ergonomic] : oțel inoxidabil negru argintărie set cu aspect simplu, design clasic, se potriveste orice set de tacâmuri și ustensile de bucătărie.Curbă ușoară mâner cu design ergonomic, Bun echilibru și de control atunci când se utilizează.Noastre de seturi de tacâmuri potrivit grosime și greutate pentru a ține confortabil.Perfect pentru utilizarea de familie sau ca un cadou pentru prieteni. [UTILIZARE ȘI ÎNGRIJIRE] : spalarea mainilor este recomandat în primul rând, NU UTILIZAȚI SÂRMĂ de OȚEL PERIE, BURETE DUR, de CURĂȚARE PÂNZĂ SAU ORICE ALTE HARD-MATERIAL de INSTRUMENTE de CURĂȚARE PENTRU CURĂȚARE, PENTRU a EVITA DETERIORAREA ARGINTĂRIE.Seturi de tacâmuri pentru 4 din Oțel Inoxidabil.Negru Mat Argintărie Set De Satin.Set tacamuri pentru 4 persoane. Include Cina Cuțite, Furculiță, Cina Lingura, Lingurita, Furculita Pentru Salata.

Despre produs

Alegerea clientului