.

.

Cuier pentru Ușă Organizator, Pe Ușă cu Pălăria de Organizator pentru Sepci de Baseball Au 24 Clar Adânc Elastic Buzunare ochiurilor de Plasă, Pălărie Suport de Stocare a Afișa Șapcă de Baseball (Gri)

Cuier pentru Ușă Organizator, Pe Ușă cu Pălăria de Organizator pentru Sepci de Baseball Au 24 Clar Adânc Elastic Buzunare ochiurilor

RON 35.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

【Spațiu mare】 : pălăria de organizator pentru Sepci de Baseball cu 24 clar adânc elastic buzunare din plasă.Șapcă de Baseball rafturi are o multime de cameră, poate stoca și afișa 72 de pălării, pentru a proteja șepci și pălării de cute, falduri și urme de lovituri.Potrivit pentru sepci snapback, camionagiul, pălărie de golf, căciuli, etc. 【Elastic Design】 : Cu elastic pe margine design, capac organizator poate menține forma de palarie. 8.4"W x 7"H buzunar de pălărie de stocare poate repara pălăria ei bine, capace nu va cădea atunci când deschideți/închideți ușa. 【Înaltă Calitate】 : Capac organizator de perete este fabricat din calitate premium 100 G Non-țesături, umed dovada, respirabil și pliabil.Clar ochiurilor de plasă buzunare face pălării în fiecare pungă vizibile, este convenabil pentru tine pentru a obține tot ce vrei de la capac suport. 【Ușor de Instalare】 : hat rafturi pentru sepci de baseball au 4 cârlige de metal robust, usor de asamblat, ceea ce face pălărie titularul atașați ușa ta.Pune cârlige prin buclă și cârlig-l la ușă, nu se va muta în jurul valorii de, care eliberează o mulțime de spațiu în dulap.Se potrivesc standard cu usa intre 1.37" la 1.67". 【Aplicarea pe scară largă】 : Potrivit pentru orice dimensiune și tip bărbați femei copii sepci de baseball, puteți organiza, de asemenea, jucării, eșarfe, mănuși, lenjerie și alții, să păstreze toate produsele îngrijite și curate.Ține-ți pălăria preferată de colectare elegant și ușor pentru a accesa în orice moment.Păstrați întreaga capace într-o ordonat loc cu uimitoare capac suport pentru usa.

Despre produs

Alegerea clientului