.

.

WEIZHI 3 în 1 de Iarnă în aer liber Turism Copilul Copil Universal Sac de Dormit, rezistent la apa Footmuff,Reglabil Copilul Bunting Sac,Cald Bunting Sac,Cărucior Sac de Dormit pentru cele Mai multe Carucioare, Joggeri si Patuturi pentru copii.

WEIZHI 3 în 1 de Iarnă în aer liber Turism Copilul Copil Universal Sac de Dormit, rezistent la apa Footmuff,Reglabil Copilul Bunting

RON 102.40
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

1. Picior de acoperire tampon de bumbac, trei în unul, mai convenabil de a călători, mai convenabil de a folosi, și să dea copilul cald și confortabil iarna. 2. Ca urmare a utilizării de exterior dur țesături, vânt și impermeabil, se poate face față în mod eficient cu ploaie sau de lumina soarelui, păstrând copiii uscat și confortabil în orice vreme. 3. La exterior materialul este realizat dintr-impermeabil 600 D Oxford pânză, iar la interior materialul este moale și cald, respirabil și moale.În plus, piciorul capacele pot fi fixate pe cărucior cu benzi elastice pentru a preveni alunecarea. 4. Sacul de dormit are o deschidere reglabil pentru a se potrivi 3 puncte și 5 puncte centuri de siguranță.Prin urmare, nu trebuie să cumpere orice scumpe accesorii compatibile de pe piață. 5. ã€Cald Noteã€'Acest articol nu este aplicabil cărucior modelul prezentat în Figura 3. Descrie : Nume : Cald quilt Material : Oxford cloth Size : 92*42cm Type : Geometrice pattern Features : în Creștere în sus și permeabil picior design Winter cărucior piciorului, impermeabil copil cărucior steag de pânză de sac potrivit pentru cele mai multe carucioare si joggers Package Includingpacking lista : 1*Cărucior sac de dormit.

Despre produs

Alegerea clientului