.

.

WGZZ Copii Drăguț Fete Hairpin Accesorii de Par, Set de Culoare Bomboane, Flori și Fructe Ac de păr( 28 Buc) Conține 11 pe Deplin Aliniat de Aligator Agrafe de păr într-o Varietate de Culori pentru Copii, fetițe și Copii mici(Galben)

WGZZ Copii Drăguț Fete Hairpin Accesorii de Par, Set de Culoare Bomboane, Flori și Fructe Ac de păr( 28 Buc) Conține 11 pe Deplin Aliniat

RON 21.98
Disponibilitate
Disponibil pentru ordine

?Stil minunat? : Un total de 28 de agrafe de par, inclusiv 11 pe deplin aliniat de crocodil agrafe de păr.Fiecare ac are propriile caracteristici și poate fi asortat cu propriul stil preferat.Modelele includ flori, curcubee, bomboane, fructe și animale. ?Dimensiunea? : Modele diferite au diferite dimensiuni.Lungimea intervalului este de 1.2 cm la 2,4 inci.Se poate satisface toate nevoile dumneavoastra.Este potrivit pentru diferite coafuri și calități.Se poate fixa ferm de păr și nu va cădea cu ușurință. ?Ambalaj? : 28 agrafe de par, fiecare 14 agrafe de par are o separat ambalaje rafinat, care poate fi direct dat la oameni care iti plac.Acestea trebuie să fie foarte fericit pentru a primi acest cadou. ?Material? : Fiecare ac de par este realizat din plastic de înaltă calitate cu metal și lut moale materiale, fiecare captuseala este confectionata din material de panglică, și niște agrafe de par sunt tricotate și mată. ?Multi purpose? : O varietate de modele poate să ți se potrivesc haine diferite și arată diferite stiluri.Face mai ochi-prinderea de la reuniuni de familie, activități școlare, petreceri aniversare și activități de festival.Este potrivit pentru copii, copii mici și fetițe.Acesta este cel mai bun cadou pentru ei.Tipul de par : Ondulat.Cantitate : 28 de înaltă calitate pentru copii agrafe de par, inclusiv 11 pe deplin aliniat de crocodil agrafe de par,diverse culori si modele, diferite modele, dimensiuni.Dimensiune : ac de par are o varietate de dimensiuni si lungimi pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Ambalare : fiecare 14 agrafe de par sunt ambalate separat, un total de 4 pachete.Poți să le dai de cineva iti place.Ocazie : potrivit pentru reuniuni de familie, activități școlare, petreceri, festivaluri și activități,astfel încât iubita ta are stiluri diferite în fiecare zi, ceea ce face iubita ta mai mult eye-catching.

Despre produs

Alegerea clientului